Kompanija WALTER svojim proizvodima aktivno doprinosi poboljšanju Vaše produktivnosti i konkurentnosti u mašinskoj obradi metala rezanjem.

Pristup poslu koji podrazumeva blizinu potrošaču i usmerenost ka pronalazenju rešenje, kamen je temeljac kompanijske strategije. Dodatni napori ulozeni sa ciljem smanjenja Vasih ukupnih troškova proizvodnje doprinose stvaranju neraskidive partneske veze izmedju Vase firme i kompanije WALTER.
Cenimo dugoročne odnose koji omogućavaju bolje razumevanje vaših izazova i dopuštaju nam da aktivno doprinosimo vašem razvoju.

Sveobuhvatni dijapazon reznih alata druga je temeljna komponenta naše strategije, a kvalitet i inovacije ugrađene u naš alat predstavljaju ključ vaše profitabilne proizvodnje. Da bismo ponudili najbolja ukupna rešenja, takođe vam obezbeđujemo tehničku podršku, demonstriranje, tehničko savetovanje, nove ideje i praktična iskustva.

WALTER rezni alati

  • Sveobuhvatni dijapazon reznih alata druga je temeljna komponenta naše strategije…
  • Takođe vam obezbeđujemo tehničku podršku, demonstriranje, tehničko savetovanje…
innovations (1)

Pretvaranje vizije u realnost
Pretvaranje sopstvene ideje u stvarnost zahteva odgovarajuce alate, alate za struganje, glodanje, busenje i izradu navoja. Medjutim, da bi se presao put od pocetne inspiracije do konacne primene takodje je potrebno imati srce i dusu. Saradnjom sa kompanijom WALTER , WALTER-TITEX i WALTER-PROTOTYP dobijate mnogo vise od prvoklasnog alata.
Mi smo fokusirani na otkrivanju sta nasi klijenti žele da postignu. Mi pomažemo pretvaranju te želje u stvarnost. Za nas SAVRSENSTVO je najvažnija stvar. Savršenstvo je najlakši način da se postigne produktivnost i efikasnost i jedini način da se vizija pretvori u stvarnost.

Ovde mozete pogledati WALTER INNOVATIONS.

Pretvaranje vizije u realnost
Pretvaranje sopstvene ideje u stvarnost zahteva odgovarajuce alate, alate za struganje, glodanje, busenje i izradu navoja. Medjutim, da bi se presao put od pocetne inspiracije do konacne primene takodje je potrebno imati srce i dusu. Saradnjom sa kompanijom 
WALTER , WALTER-TITEX i WALTER-PROTOTYPdobijate mnogo vise od prvoklasnog

alata. Kombinovanjem iskustva kompanija Waltera, Walter TITEX i WalterPrototyppostavili smo nove standarde u svetu obrade.

Celokupan proizvodni program posvećen je izradi alata i alatnih sistema za struganjebusenje i glodanje.

Brend WALTER-TITEX zaduzen je za razvoj alata visokih performansi namenjenih operacijama bušenje sa širokimspektrom aplikacijadok je brend WALTER-PROTOTYP zaduzen za inovacije u oblasti operacija izrade navoja iglodanja.

Ovde mozete pogledati WALTER STANDARD TOOLSs.

Pretvaranje vizije u realnost
Ozbiljnost Vase kompanije ogleda se u cinjenici da ste u mogucnosti da odgovorite na svaki zahtev Vaseg parntera.Ostvariti navedeno podrazumeva posedovati alat koji vrlo cesto zahteva dodatne modifikacije u odnosu na standardnu ponudu. Shodno datoj cinjenici kompanija WALTER , WALTER-TITEX i WALTER-PROTOTYP je razvila poseban proizvodni sektor koji se bavi iskljucivo izradom specijalnog alata koji u potpunosti prati zahteve poručioca.

Ovde mozete videti neke od primera SPECIJALNIH RESENJA uradjenih za potrebe vise razlicitih sektora masinske industrije.

Preuzmite našu brošuru

Nam eleifend, sem in facilisis placerat, urna lorem luctus nisl, at lacinia lacus ante eu sapien. Proin et mollis massa.